Harmadik szülinapom-pom-pom!

július 28, 2019

Hihetetlen még leírni is, de már idestova három éve, hogy megnyitottam a blogot. Amikor ezeket a sorokat írom, épp a norvég utazásunk után vagyok egy fél nappal (amiről reményeim szerint mihamarabb érkezik egy lelkendező útinapló), a szobában végre kellemesen jár a levegő, és úgy összességében ebben a pillanatban hatalmas boldogság és elégedettség tölt el. Nyilván ez nagyban köszönhető az elmúlt hét eseményeinek, de akkor is: jó érzés kimondani, hogy van egy kicsiny zugom, ami csak az enyém! :) 


Az utóbbi egy évben nem történtek hatalmas változások: a felület és a kinézet ugyanolyan maradt, de talán észrevehető számotokra is, hogy a képek során még nagyobb hangsúlyt fektettem a posztok kinézetére és összképére. Ez számomra is kulcsfontosságú jelentőséggel bír, mert úgy érzem, ez alapján még hangulatosabb, még otthonosabb benyomást kelt ez a kis online felület. Szívből remélem, hogy valamennyien, akik követtek és figyelitek az eseményeket, szívesen tértek be hozzám, én pedig nagyon törekedni fogok arra, hogy ez így is maradjon a későbbiekben is! 

A végére egy kis statisztika...

♡ jelenleg 130 bejegyzés olvasható a Je suis Eszti blogon 
♡ az idei leglátogatottabb poszt egy listázós bejegyzés, méghozzá a 2019-es tervekről szóló, utána szorosan az idei első témázás, majd a nagypapámról szóló írásom következik
♡ a legtermékenyebb hónap a január, illetve a május (4- 4 poszttal), míg a legkevesebbet márciusban írtam (1)
♡ már 20 feliratkozott olvasóm van - mindenkinek köszönet, hogy itt van! :) 
♡ több, mint 30 ezer oldalmegtekintés 
470 komment 
♡ további kedves invitálás a Témázós csapat részéről :) 
♡ és maga a tudat, hogy itt vagytok, támogattok, szeretitek az oldalt! 

(Képek forrása: Pinterest) 

Hasonló bejegyzések

10 megjegyzés

  1. Boldog blogszülinapot!! A blogod számomra egy letisztult, szép kis kuckó érdekes élménybeszámolókkal, képekkel és jó könyvekkel. Csak így tovább! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, Dóri! :) Olyan jó ilyen kedves kommentet olvasni! <3

      Törlés
  2. Boldogságos blogszülinapot kívánok! És gratulálok a blogodhoz, mindig olyan jól eső érzés hozzád betérni, árad innen a harmónia. :) Még sok-sok blogszülinapot kívánok neked, illetve hogy a blogod mindig is a te kicsiny zugod maradjon! Én meg olvaslak továbbra is nagy lelkesedéssel :)
    u.i.: nagyon várom a norvég útibeszámolót! Mi jövő ősszel tervezünk arra menni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon-nagyon köszönöm, kedves Héloise! :) :* Az érzés abszolút kölcsönös, én is imádok betérni hozzád, gyönyörködni a képeidben, és olvasni az izgalmas beszámolóidat. :)

      Hűha, nagyon szeretni fogjátok, ez tuti! :) Igyekszem vele még a héten elkészülni, egyelőre még formálódik a fejemben. :)

      Törlés
  3. Boldog blogszülinapot! :* A blogos valóban egy nyugalmas, csodás kis szeglet, látszik, hogy mennyit foglalkozol az egységes, letisztult megjelenésén, és a szép, harmonikus képmontázsokon! Tényleg öröm ide bekukkantani mindig! Folytasd, folytasd, még sok-sok szülinapot kívánok! :))) :* ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm-köszönöm, drága PuPi! :* Örülök, hogy ez észrevehető, tényleg sok munka van benne, bár mostanában elég rutinosan keresek képeket, és már nem megy el vele több óra, mint anno. :) Mindenképp folytatom, nem tervezek bezárni! :) ♥

      Törlés
  4. Nagyon boldog blogszülinapot! :) Tényleg a blogod egy nyugodt kis kuckó, ahova jó betérni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm-köszönöm! :* :) Olyan jó tőled is ezt "hallani"! :) Igyekszem, hogy ez továbbra is így maradjon.

      Törlés
  5. Bár mostanában kevesebbszer jutok ide, de ez semmit sem változtat azon, hogy szuper a blogod, és örülök, hogy annak idején rátaláltam.
    Szóval, nagyon boldog blogszülinapot kívánok, és még sok-sok közös évet nektek, a mi örömünkre (is)!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, nagyon kedves tőled, köszönöm szépen! :)

      Jólesik, hogy így nyomon követed a blog életét, és olvasod a bejegyzéseimet! :) Remélem, még sokáig megmarad nekem ez a zugoly, és ti is szívesen fogtok ellátogatni ezentúl is! :)

      Törlés