Joyeux Noël / Merry Christmas / God Jul / Boldog Karácsonyt!

december 24, 2016***

Minden kedves olvasómnak szépséges és örömteli karácsonyt kívánok! :) Legyen boldog, békés és a szeretteitekkel tökéletes, de legfőképpen maradandó és a szívetekben is csodaszép ez az ünnep! :)

***

Hasonló bejegyzések

6 megjegyzés

 1. Neked is boldog karácsonyt, Sister! :) :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, Pupi drága, viszont kívánom! :) :*

   Törlés
 2. Karácsony második napján már valószínűleg kibontásra kerültek az ajándékok,szeretnék érdeklődni,hogy megkaptad-e az áhított könyvet és persze Boldog Karácsonyt kívánni itt is. A családdal jó igazán az ünnep és az én lelkemben a könyvek is hasonlóan megnyugtató társaságot jelentenek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Először is: neked is nagyon boldog karácsonyt kívánok, Dorci!! :)
   Naná, bár egy részét már korábban megkaptam. :) A barátomtól megkaptam az áhított Ikeás plüss tacskót, aki Tóbiás lett, aztán Áfonykát (Varró Dani nővére írta, cukor gyerekmese, nekem való bűbájosság) és csokit. A szüleitől az egyik szívem vágyát, a Dash és Lilyt, ezen felül sok-sok édességet, bögrét, cicás naptárt és Düreres könyvet találtam a fa alatt. :) A Brooklynt valószínűleg holnap rendeljük meg, az az utóajándék, de úgy fest, azt is megkapom. :)
   Én is így gondolom, és a könyvek meg nálam is hasonló szerepet kapnak a mindennapokban, meg ilyenkor is. :) És te mit kaptál? Rettentő kíváncsi vagyok! :)

   Törlés
  2. Nem gyakran járok Ikeában,de Tóbiás és testvérei biztos nagyon aranyosak! :)
   Én kicsivel karácsony előtt megkaptam az egyik ajándékot,mert SOS szükség volt rá,mégpedig egy csizmát,mert azon kívül csak egy cipőm volt és akárhogyan vigyázok rá,egy váltás sosem jön rosszul. Aztán mivel nagyon szeretek bekuckózni az íróasztalomhoz és rendszeresen lefagy a lábam,kaptam egy meleg mamuszt is,ami nagyon szép,kívülről fehér csipke mintás. Ezen kívül egy fejhallgatót,mert kis lakásban mindent hallani és az önként vállalt némaságom tárgya hónapok óta bemondta az unalmast.. A kishúgom rajzolt nekem pár gyönyörű és kreatív rajzot. Egy király kék pöttyös esernyő..Meg még pár kicsi apróság,ami megmelengette a szívem :) A nagyszülői rész inkább egy kis költőpénzt adott,mondván,hogy én jobban tudom,mire van szükségem. Közös ajándékként kaptunk egy fényképezőgépet a testvéremmel,mert egyikünknek sincs és mindketten szeretünk megörökíteni dolgokat. Gazdag Jézuskánk volt,nagyon is örülünk neki!! :)
   És a fánk,ami itt áll mellettem tele van szaloncukorral,amit holnaptól legálisan lopkodhatunk róla(szülői engedély) :D

   Törlés
  3. Wow, mennyi szuper ajándék! Tényleg gazdag volt az idei karácsonyotok. :) A fényképezőért picit irigykedem, nekem is nagy vágyam egy saját, főleg, mert imádok fotózni. :) Teljen benne sok örömötök! :)

   Törlés